Sunday, May 4, 2008

Pan Cubano of Medianoche

Pan Cubano of Sandwich Cubano ta un delicia pa esun cu a jega di purbe.

Ingredientenan pa un sandwich
  • 3 slice di achterham
  • 3 slice di roast pork
  • 3 slice di Genoa salami
  • 3 slice di keeshi Swiso
  • 4 slice di augurk
  • 1/3 stokbrood
  • Dijon mustard
  • Manteca

Corda bon, bo no por laga e roast pork afor.

Corta e stokbrood habri y hunte cu dijon mustard. Pone e ham, roast pork, genoa salami y swiss cheese. Agrega e augurk. Sera e pan y hunte cu e manteca. Pone den un planchi y press e pan plat.

Corte e pan den dos y bon provecho.

Sushi California Roll

Pa e amantenan di sushi, cuminsa roll.

Ingredientenan:

  • Awacati
  • Comcomber
  • Crabmeat
  • Gari
  • Nori
  • Aroz (prepara ala sushi style)
  • Soy sauce
  • Wasabi

Corta e awacati y comcomber den repi. Corta e nori den dos y pone e aroz riba dje (4 mm diki). Pone crabmeat, awacati y comcomber riba e aroz y cuminsa roll. E ta facil, pero mester di pratica.

Corta e roll den 6 pida y sirbie cu wasabi, gari y soy sauce.

Scampi

Scampi ta un cuminda hopi facil pa haci y tin diferente manera pa hasie. E receta akibou ta esun mas facil cu mi tin.

Ingredientes.
  • 2 liber di cabaron cu cabez
  • 6 cuchara di manteca
  • 2 cuchura di olive oil
  • 3 tenchi grandi di knoflook, corta chikito chikito
  • 1/4 cup di parsley
  • 3 cuchura di chives (ciboyin)
  • Cayenne pepper na smak
  • Salo y pepper na smak

Hasi e cabaron limpi lagando e cabez na dje. Season e cabaron cu salo, pepper y cayenne pepper na smak. Den un planchi di teflon pone e manteca, olive oil y knoflook hasa. No laga e manteca bira bruin of kima. Agrega e cabaron y laga hasa te ora e bira roos. Agrega e parsley y chives na final.

Wak bo tin suficiente stokbrood pa saboria e saus.

Bon provecho