Tuesday, December 25, 2012

Pernil al Horno

E receta aki mi a deriva for di un paar di receta di Puerto Rico y Cuba.

Ingredientenan:

  • Un pia di porco di mas o menos 5 kilo
  • Ongeveer 18 tenchi di conoflok
  • 4 cuchara di salo kosher
  • 2 telep di oregano na puiro
  • 3 cuchara di azeta di oleifi
  • 3 cuchara di binager blanco

Preparacion:

Den un pilon (mortar and pestle) machica e conoflok.

Pilon
Pilon
Agrega e salo, black pepper y e oregano. Mescla tur cos bon e y agrega e azeta di oleifi y binager.

Laba e pia di porco bon y haci un par di corta den e pia cu un cuchiu skerpi. Cu un cuchara chikito hinca e mescla di conoflok den e corta nan.

Tapa e pia cu celofan y hinca den frigidaire pa 12 ora of mas.

Horna e pia 5 pa 6 ora of te ora e cuero bira manera chicharon. Corta e cuero afo y slice e pia.

No comments: