Monday, March 19, 2012

Galinja cu Petit Pois

Despues di basta tempo mi ta post algo nobo riba e blog aki. Esaki ta un receta hopi facil y liher pa traha.

Ingredientenan:

  • 4 filet di pecho di galinja
  • 200 gram di Snow peas
  • 300 gram di Petit Pois frozen (doperwten)
  • 2 cuchara di azeta di Oliefi
  • 2 telep di mosterd
  • un paar di taki di parsley
  • ½ bloki bouillon di Galinja
  • 200 ml di slagroom
  • Salo y pepper na smaak
Preparacion:
  • Laba e snowpeas bon. 
  • Season e pecho di galinja cu salo y pepper na smaak. 
  • Hasa e galinja den e azeta di oliefi pa mas o menos 2 minuut pa banda.
  • Anjadi 125 ml awa (mitar cup),  200 ml slagroom, ½ bloki bouillon y parsley na e galinja. 
  • Ora e cuminsa cushinĂ  anjandi e doperten, lage cushinĂ  pa 6 pa 9 minuut y despues anjadi e snowpeas y 2 telep mosterd lage cushinĂ  pa 3 minuut.
  • Herbe aros blanco y enjoy..