Ingredientenan:
- ½ liber carnisa
- 1 liber carni stoba
- 1 liber comcomber chikito
- Azeta di Oleifi (olive oil)
- 1 ciboyo grandi corta chikito
- 2 teentje knoflook corta chikito
- 1 bleki chikito di plum tomato
- ½ madam Jeanette corta fini fini
- Manteca
- Salo y pepper na smaak
Preparacion:
Laba e carnisa, kita e vet y pone herbe pa 15 minuut. Cambia e awa un biaha. Corta e carnisa den pida (bite size).
Den un wea di hero smelt manteca y hasa e e carni stoba, knoflook, ciboyo y madam Jeanette. Pasa e plum tomato door un sefta y agrege na e stoba. Agrega e carnisa y trese na smaak cu salo y pepper.
Laga tur cos stoba pa 2½ ora. Si mester agrega awa den e stoba.
Hasi e comcomber limpi y agrege na e stoba. Lage stoba pa ± 1 ora mas.
No comments:
Post a Comment