Ingrendientenan:
- 2 cups di ciboyo corta
- 2 cuchara di seasoning italiano (thyme, oregano, parsley, ect.)
- 1 liber di HOT Italian sausage (bo ta hanje na Ling), kita e cuero
- 1 liber di crimini mushroom gesliced of usa portabello gesliced
- 3 teentje knoflook, primi
- 1 cup binja cora seco
- 4 1/2 cups di marinara sauce
- 250 gr di lasanga noodles (esun cu bo no mester herbe)
- 1 liber ricotta
- 1 liber keeshi raspa italiano (4 cups)
Den wea di hero pone 3 cuchara di olive oil kienta. Agrega e ciboyo, mushroom y seasoning italiano. Hasa te ora e ciboyo bira moli. Agrega e sausage y hase bon. Kibra e sausage den wea cu un cuchara grandi. Agrega e knoflook y e binja. Lage cushina te ora e binja evapora.
Usa 1/2 cup di marinara sauce den un baking dish (13x9x2). Pone e noodles riba e sauce y pone un cup di sauce riba e noodles. Agrega 1/3 liber di ricotta, 1 cup di keeshi italiano raspa y 1/3 di e sausage y mushroom. Repiti e proceso 2 biaha.
Cover e parti ariba di lasanga cu noodles, marinara sauce y resto di keeshi raspa. Horna e lasanga pa 45 minuut y lage para pa 15 minuut.
Corda riba garlic bread pa acompanja e lasanja
Bon provecho.
No comments:
Post a Comment