Sopi calco ta masha dushi y facil pa cushina.
Ingredientenan:
- 1 liber di calco, hasi limpi caba
- 2 lamoenchi
- 2 bouillon di galiña
- 2 liter di awa
- 1 tomati
- 1 ciboyo corta nan bloki
- 1 promenton corta na bloki
- 1 konoflok corta chikito
- yerba di hole fresco
- 1 copi wortel, corta na bloki
- 100 gram di Vermicelli
- Madame Jeannette
Preparation:
- Hasie e calco limpi y hasi'e moli dor di uza martui di cushina. Corta e lamoenchinan den dos y frega e calconan cu e lamoenchinan. Corta e calco den bloki pa come (bite sized).
- Den un wea pone 2 liter di awa, bouillon di galiña y yerba di hole herbe. Agrega tomati, ciboyo, konoflok y promenton, corta na bloki, na e wea cu awa. Lage esaki herbe pa mei ora.
- Filtra e sopi y deshaci di e beduranan. Pone sopi cu 1 copi di wortel herbe pa aproksimadamente 20 minuut.
- Agrega e calco, Vermicelli y madamme Jeannette na e sopi. Laga e sopi herbe pa aproksimadamente 10 minuut mas of ora e calco ta moli. No herbe di mas, pasobra e calco por perde su smaak y bira duro.
No comments:
Post a Comment