Ora bo tin vakantie berdad bo hanja tempo pa lesa y experimenta cu cuminda. Esaki ta un receta hopi facil mes cu mi a hanja den Eating Well Magazine y mi a modifica'e.
Ingredientenan:
- 1 liber di grouper fillet
- un telep di Chinese five spice
- un kwart cup di low sodium soy sauce
- 3 cuchara di sucu bruin
- 2 cuchara di azeta di oleifi
- 3 ciboyin corta fini
Preparacion:
- Season e grouper fillet cu chinese five spice y pone un banda pa 15 minuut.
- Den un comchi bo ta pone e soy sauce y sucu bruin hunto y mescla esaki bon.
- Den un planchi di teflon/ anti stick bo ta pone e azeta di oleifi y laga kienta.
- Hasa e filletnan pa 3 minuut cada banda.
- Baha e candela y agrega e mescla di soy y sucu bruin.
- Laga esaki cushina te cu ora e liquido bira mitar of diki.
- Agrega e ciboyin y enjoy.
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