Despues di basta tempo mi ta post algo nobo riba e blog aki. Esaki ta un receta hopi facil y liher pa traha.
Ingredientenan:
- 4 filet di pecho di galinja
- 200 gram di Snow peas
- 300 gram di Petit Pois frozen (doperwten)
- 2 cuchara di azeta di Oliefi
- 2 telep di mosterd
- un paar di taki di parsley
- ½ bloki bouillon di Galinja
- 200 ml di slagroom
- Salo y pepper na smaak
Preparacion:
- Laba e snowpeas bon.
- Season e pecho di galinja cu salo y pepper na smaak.
- Hasa e galinja den e azeta di oliefi pa mas o menos 2 minuut pa banda.
- Anjadi 125 ml awa (mitar cup), 200 ml slagroom, ½ bloki bouillon y parsley na e galinja.
- Ora e cuminsa cushinĂ anjandi e doperten, lage cushinĂ pa 6 pa 9 minuut y despues anjadi e snowpeas y 2 telep mosterd lage cushinĂ pa 3 minuut.
- Herbe aros blanco y enjoy..
No comments:
Post a Comment