Fin di aña ta yegando y tin nada miho cu bestia chikito stoba. Ami personalmente mi prefera un carne riba un cabrito, pero tur dos ta baha bon.
Ingredientenan:
- · 2 kilo di cabrito of carne
- · 2 siboyo mediano corta na bloki chikito
- · 3 taki di selder Mericano
- · 2 tenchi Conoflok corta fini
- · 1 promenton grandi corta na bloki chikito
- · 4 wortel mediano corta ½ cm
- · 4 a 5 tomati corta na bloki of un bleki di “Diced Tomatoes”
- · Adobo crioyo
- · Conoflok na puiro
- · Curry na puiro
- · 3 cuchara di Ketjap Manis
- · 2 telep of un cuchara Rucu (den boter)
Preparacion:
- Laba e carne of cabrito den awa cu lamunchi y salo.
- Season e carne of cabrito cu Adobo crioyo, conoflok na puiro y un tiki curry na puiro.
- Hasa e carni den un wea di hero cu azeta di oleifi te ora e cuminsa haya color.
- Agrega e conoflok corta fini, selder, promenton, siboyo y e wortel. Ora e siboyo cuminsa bira transparente agrega e tomati corta na bloki of e bleki di “Diced Tomatoes” .
- Tira dos cup di awa den e wea y agrega e rucu y e Ketjap manis.
- Lage stoba pa mas o menos un ora y mei pa dos ora.
Enjoy esaki cu un bon pan bati y banana hasa.
No comments:
Post a Comment