Ingredientenan:
· 1 siboyo mediano corta chikito
· 1 ½ kilo di pampuna corta na bloki chikito
· 300 gram di batata dushi corta na bloki chikito
· 2 cuchara di manteca
· 2 boullion di galiña of vegetal
· Heavy cream
· Kaneel
· Salo y pepper na smaak
Corta e siboyo chikito y hasa esaki den manteca den un wea di sopi te ora e bira “translucent”. Agrega e batata dushi y pampuna na e siboyo. Tira kaneel, pepper y salo na smaak y cushina esaki pa 5 minuut. Agrega 6 cup di awa (1.5L), e boullion di galiña y laga tur cos cushina te ora e pampuna bira moli.
Uza un immersion blender pa blend e sopi te ora e cuminsa bira crema. Agrega heavy cream na final. E sopi no por herbe mas cu e heavy cream den dje.
Bo por uza un blender normal, pero mester hopi cuidou cu e sopi cayente.
Bon probecho..
No comments:
Post a Comment