E receta aki mi sa hasie den temporada di pasco, mas tanto riba noche buena.
Ingredientenan:
- 1 galiña henter corta na bloki
- 2 teenchi di konoflok, corta chikito
- 2 taki di celder corta na bloki
- 1 ciboyo corta na bloki
- 1 bleki di tomati corta den bloki
- 10 pruim sin simiya
- 1 bouillon di galiña (mitar liter awa)
- 1 telep di kaneel
- 2 wortel corta mas o menos 1 cm diki
- 1 telep di puiro di paprika cora
- 1 1/2 telep di comino
- 1 telep di puiro di oregano
- Juice di un lamoenchi
- 1/2 telep di puiro di turmeric
Preparacion:
- Sasona e galiña cu salo y pepper.
- Den wea di hero hasa e galiña den azeta di oleifi te ora e ta casi cla.
- Saca e galiña for di e wea y pone un banda. Den mes wea agrega un tiki azeta di oleifi mas y hasa e ciboyo, konoflok, wortel y celder te ora e cibiyo bira tranparente.
- Agrega e juice di lamoenchi, comino, turmeric, oregano, paprika y kaneel den e wea.
- Añadi e bleki tomati y bouillon na e wea.
- Lage cushina pa 10 minuut y agrega e galiña.
- Lage cushina pa 15 minuut mas.
Bon probecho.