Cutsmall di carni ta masha versatíl pa usa den cushina. E receta aki ta keda cla den menos cu mei ora.
Ingredientenan:
- 2 liber di beef cutsmall, por usa lomito corta den repi fini,
- 3 ciboyo (sweet onion) corta na repi,
- 250 gram di mushroom blanco (button mushroom),
- 2 cuchara di boter,
- 2 cuchara di hariña,
- 1 telep di mustard na puiro,
- 1 cup di bouillon di carni,
- 4 cuchara grandi di sour cream,
- 3 cuchara di azeta di Oleifi,
- Salo y peper na smaak.
Preparacion:
- Sasona e carni cu salo y peper. Den un wea di hero kienta e azeta y agrega e carni.
- Agrega e ciboyo na e carni y cushina te ora e ciboyo cuminsa bira moli.
- Agrega e mushroom y cushina esaki pa 5 minuut mas. Pone e wea un banda.
- Den un wea mediano pone e boter kienta. Agrega e mustard y hariña. Mix esaki cu un “wire whisk” pa mas o menos un minuut. Añadi e bouillon di carni y keda mix e sous contantemente te ora e cuminsa bira diki.
- Agrega e sour cream y mix bon.
- Drecha e saus cu salo y peper na smaak.
- Basha e saus den e wea cu e carni y mix bon. Lage cushina, pero no lag’e herbe.
No comments:
Post a Comment