Friday, May 15, 2015

Teriyaki-Ginger Beef cutsmall

Cutsmall di carni ta masha versatíl pa usa den cushina. E receta aki ta keda cla den menos cu mei ora.

Ingredientenan:

  • 2 liber di beef cutsmall, por usa lomito corta den repi fini.
  • 1/2 liber di broccoli
  • 1 ciboyo dushi (sweet onion) corta den repi grandi
  • 1 bleki di baby corn, corta den largo
  • 1/2 liber di snowpeas
  • 100 ml  di Teriyaki
  • 125 ml di Hoisin sauce
  • 2 cuchara (30 ml) Mirin, biña di aros
  • 25 gram di Ginger (jengibre) raspa  fini 
  • 1 cuchara di azeta 
  • Salo y pepper na smak

Preparacion:

  • Den un comchi agrega teriyaki sauce, hoisin sauce y mirin. Mix esakinan bon den otro.
  • Sasona e carni cu salo y peper.
  • Pone den un wok e azeta keinta y hasa e carni den porcionnan chikito te ora nan bira bruin. Pone e carni un banda.
  • Den mesun wok agega un tiki azeta mas y hasa e ciboyo hunto cu e broccoli te ora e broccoli bira un tiki moli.
  • Agrega e carni, snow peas y baby corn na e wok. Laganan cushina pa 3 minuut. 
  • Añadi e sauce mix y cushina pa 2 minuut mas.

E plato aki ta bon cu aros blanco.