Sunday, July 12, 2009

Pinda saus Antiano

E reseta mi a saca for di buki "Smullen op z'n Antilliaans' di anja 1970. Enjoy

Ingredientenan:
  • 1 ciboyo chikito cotta chikito
  • mitar teentje konoflok corta fini fini
  • 1 cuchara di azeta
  • mitar boter di pindakaas
  • un kwart cup di lechi condens of lechi coco
  • un kwart cup di awa
  • un telep di ketjap manis
  • un telep di ketchup
  • mitar telep di sucu, maggi y lamoenchi
  • un tiki tabasco (ami lo usa sambal)

Hasa e ciboyo y konoflok den e azeta te ora e ciboyo transparente. Agrega e pindakaas y keda draai e te ora e pindakaas desolve. Tira e telep di ketchup y ketjap manis den e saus. Agrega e lechi y awa te ora e saus hanja e consistencia cu bo kier. Trece e saus na smaak cu lamoenchi, sucu, ketjap manis y maggi. No laga e saus sigi cushina.

No comments: