Friday, March 21, 2008

Carni Stoba

Ingredientenan:

  • 1 ½ lbs di carni stoba
  • Margarina of manteca
  • boullion
  • Batata
  • Wortel
  • Promenton
  • Ciboyo
  • Adobo
  • Cumino
  • Rucu (tiki)
  • Comcomber chikito (optional)


Preparacion

Season e carni cu Adobo y Cumino lage para pa 15 minuut prome cu bo hasie. Den un wea di steam bo ta smelt manteca y hasa e carni den dje pa dune un color. Tira e promenton y ciboyo den e wea. Bo ta tira 1 ½ cup di awa y boullion di carni. Na lugar di usa 1 boullion bo por usa Oyster sauce tambe, 3 cuchara lo ta suficiente, depende bo smaak. Agrega e rucu. Bo ta steam e carni pa ± 20 minuut.


Corta e batata den bloki grandi y e wortel den schijfjes. Tiranan den e wea y steam nan pa ± 4 minuut. Check e sabor y si falta salo tira un tiki maggi den dje. Si bo ta gusta comcomber chikito agrega esaki hunto cu e batata y wortel pa steam.
Pa hasi e stoba diki djes usa un tiki maizena den awa (1 cuchara den mitar copi awa).
Hala un funchi, hasa banana y bon provecho

2 comments:

Anonymous said...

con jama comino den hulandes of ingles?

Unknown said...

Comino ta Komijn.
Bo por usa Djintan/Djinten di Conimex.