Saturday, March 29, 2008

Lomito den mushroom sauce

E receta aki ta pa 4 of 5 persona

Ingredientes

  • 1 ½ liber di Lomito (bara)
  • Shitaki mushroom
  • Ciboyo
  • un bleki di Cream of Mushroom
  • Oyster sauce
  • Peper fresco (peppermill)
  • Salo Kosher (salo bruto)
  • Azeta di Oliva

Corta e lomito den plaknan di 2 cm y season nan cu peper y salo.
Corta e Shitaki mushroom den repi. Corta e ciboyo den pida mediano.
Hasa e lomito den un tiki azeta di Oliva. Den mesun planchi bo ta hasa e ciboyo prome y despues bo ta tira e Shitaki mushroom den dje. Agrega 3 cuchara di Oyster Sauce y mescla den e mushroom y ciboyo. Agrega e cream of mushroom e draai e saus. Bo por tira un tiki awa den dje pa hasie e saus mas fini. Tira e lomitonan hasa den e saus y lage e cushina pa 3 minuut.

E cuminda aki ta bay bon cu batata machica of un batata horna (baked potato) y brocolli cu saus di keshi.

No comments: