Monday, December 8, 2008

Ham di Pasco

Nos ta drentando e temporada di fin di anja. Un ham horna nunca lo falta.

Ingredientenan:

  • Un ham mediano
  • 1 cup di honing
  • 1/2 cup di suco bruin
  • 1 bleki chikito di anasa corta na slice
  • Cherries den nan mesun awa
  • Clabo
  1. Ami ta kita e cuero diki y corta vet afor di e ham. Si abo guste cu mas vet, no problem. Herbe e ham pa mas o menos mei ora. 
  2. Pone den un baki horna y scherf ariba den forma di bloki (vierkant). Pone horna pa mei ora pa e saca su awa.
  3. Mix e honing, suco bruin, e awa di anasa y tres cuchara di e awa di cherry. Den e scherfnan cu bo a hasi riba e ham pone clabo den dje, ongeveer 2,5 cm fo'i otro. Hunta e ham cu e mix y pone den forno pa mei ora mas. 
  4. Keda check e ham, basha e mix cu ta den e baki horna riba e ham te ora e hanja e color cu abo ta desea.

Enjoy

4 comments:

Anonymous said...

pa poco hot in the pot por mix paar cuchara di sambal tambe den e mix nice touch si bo no kier e hopi hot, si bo kier e hopi hot rub e sambal direct riba e ham ora bo pone e clabo nan. bon appetit!

Unknown said...

Mi a hanja commentario cu bo por agrega Coca Cola of soft cora tambe. Mi a test'e y e ta bon

Anonymous said...

Pregunta: cuanto degrees e oven mester ta??

Unknown said...

Bon receta Karl. Thanks p'e post.