Ingredientenan:
- 1 ½ lbs di carni stoba
- Margarina of manteca
- boullion
- Batata
- Wortel
- Promenton
- Ciboyo
- Adobo
- Cumino
- Rucu (tiki)
- Comcomber chikito (optional)
Preparacion
Season e carni cu Adobo y Cumino lage para pa 15 minuut prome cu bo hasie. Den un wea di steam bo ta smelt manteca y hasa e carni den dje pa dune un color. Tira e promenton y ciboyo den e wea. Bo ta tira 1 ½ cup di awa y boullion di carni. Na lugar di usa 1 boullion bo por usa Oyster sauce tambe, 3 cuchara lo ta suficiente, depende bo smaak. Agrega e rucu. Bo ta steam e carni pa ± 20 minuut.
Corta e batata den bloki grandi y e wortel den schijfjes. Tiranan den e wea y steam nan pa ± 4 minuut. Check e sabor y si falta salo tira un tiki maggi den dje. Si bo ta gusta comcomber chikito agrega esaki hunto cu e batata y wortel pa steam.
Pa hasi e stoba diki djes usa un tiki maizena den awa (1 cuchara den mitar copi awa).
Hala un funchi, hasa banana y bon provecho
2 comments:
con jama comino den hulandes of ingles?
Comino ta Komijn.
Bo por usa Djintan/Djinten di Conimex.
Post a Comment