Friday, November 6, 2009

Galinja Stoba cu Kool Chines


E reseta aki ta ora bo ta cushina 5 a 6 cuminda pareuw y tin biaha ta resta cierto ingredientenan y bo ta cuminsa expirementa. E reseta ta pa 4 hende

Ingredientenan:
  • 12 drumsticks
  • 2 paki di SAZON GOYA con culantro y anchiote
  • 1 paki di SAZON GOYA picante (jalapeno y chipolte)
  • 1 promenton mediano cora corta na bloki
  • 1 promenton mediano berde corta na bloki
  • 1 ciboyo dushi (sweet onion) corta na bloki
  • 2 cup di baby carrots
  • 2 cuchara di tomato paste
  • Mitar kool chines
  • 2 cuchara di oyster sauce
  • 4 batata cora corta den cuater.
Season e galinja cu e akinan di goya y agrega azeta oleifi. Hasa e galinja den un wea di hero te ora nan hanja un tiki color. Agrega e ciboyo dushi, e promentonnan, batata cora y baby carrots. Laganan stoba pa 10 minuut y despues agrega e dos cucharanan di tomato paste y oyster sauce. Lage stoba pa 20 minuut y agrega e kool chines

Enjoy y bon provecho

1 comment:

Anonymous said...

E ta mustra hopi dushi...e weekend aki mi tin cu traha un dish pa un potlock, lo mi traha esaki..
thanks :-)