Na maart 2008 mi a post e receta aki usando wea di steam pa hasi e mondongo moli. E receta aki ta uno cu no ta uza wea di steam pero e sopi ta keda cushina te ora e mondongo bira moli moli.
Ingredientenan:
- 1 liber di weso blanco
- 1 liber di pata di baca
- 1 liber di mondongo
- 1 liber di batata dushi
- 1 liber di pampuna
- 4 mashi dushi (corn on the cob)
- 1/2 liber di yuca
- 2 banana casi full hecho.
- 2 stek di celder
- 2 ciboyo mediano
- 4 bouillon di carni
- 4 bouillon di vegetal
Preparacion
- Laba e weso blanco y pata di baca den awa cu lamoenchi.
- Laba e mondongo den awa cu vinager y lamoenchi. Hasi esaki dos pa tres biaha.
- Corta e mondongo den e grandura desea. Ami prefera esaki den repi di 1/2 centimeter.
- Den un wea di 8 liter pone 4 liter herbe. Agrega e bouillonnan, weso blanco y pata di baca. Laga esaki herbe pa ongeveer 2 ora. Corda controla e wea y si mester añadi mas awa.
- Corta e celder y ciboyo den dow chikito y agrega esaki na sopi.
- Corta e tuza di maishi den 4 y agrega esaki na e sopi.
- Agrega e e mondongo na e sopi y laga esaki herbe pa un ora.
- Pela y corta e batata dushi, pampuna y yuca den dow di 2 centimeter.
- Pela y corta e banana den rondo.
- Agrega mitar di e berduranan na e sopi y lage esakinan larga den e sopi.
- Check e smaak di sopi y si mester agrega un bouillon mas.
- Ora e mondongo bira moli agrega e resto berduranan den e sopi. Lage esakinan herbe pa 20 minuut of te ora e berduranan a bira moli.