Cutsmall di carni ta masha versatíl pa usa den cushina. E receta aki ta keda cla den menos cu mei ora.
Ingredientenan:
- 2 liber di beef cutsmall, por usa lomito corta den repi fini.
- 1/2 liber di broccoli
- 1 ciboyo dushi (sweet onion) corta den repi grandi
- 1 bleki di baby corn, corta den largo
- 1/2 liber di snowpeas
- 100 ml di Teriyaki
- 125 ml di Hoisin sauce
- 2 cuchara (30 ml) Mirin, biña di aros
- 25 gram di Ginger (jengibre) raspa fini
- 1 cuchara di azeta
- Salo y pepper na smak
Preparacion:
- Den un comchi agrega teriyaki sauce, hoisin sauce y mirin. Mix esakinan bon den otro.
- Sasona e carni cu salo y peper.
- Pone den un wok e azeta keinta y hasa e carni den porcionnan chikito te ora nan bira bruin. Pone e carni un banda.
- Den mesun wok agega un tiki azeta mas y hasa e ciboyo hunto cu e broccoli te ora e broccoli bira un tiki moli.
- Agrega e carni, snow peas y baby corn na e wok. Laganan cushina pa 3 minuut.
- Añadi e sauce mix y cushina pa 2 minuut mas.
E plato aki ta bon cu aros blanco.