E reseta mi a saca for di buki "Smullen op z'n Antilliaans' di anja 1970. Enjoy
Ingredientenan:
- 1 ciboyo chikito cotta chikito
- mitar teentje konoflok corta fini fini
- 1 cuchara di azeta
- mitar boter di pindakaas
- un kwart cup di lechi condens of lechi coco
- un kwart cup di awa
- un telep di ketjap manis
- un telep di ketchup
- mitar telep di sucu, maggi y lamoenchi
- un tiki tabasco (ami lo usa sambal)
Hasa e ciboyo y konoflok den e azeta te ora e ciboyo transparente. Agrega e pindakaas y keda draai e te ora e pindakaas desolve. Tira e telep di ketchup y ketjap manis den e saus. Agrega e lechi y awa te ora e saus hanja e consistencia cu bo kier. Trece e saus na smaak cu lamoenchi, sucu, ketjap manis y maggi. No laga e saus sigi cushina.