Saturday, April 17, 2010

Crisp Fried Fish Fillets Oriental

Esaki pa mi amigonan cu ta gusta cuminda japones. Rik you must try this, it's so easy.

Ingredientenan:

Saus
  • 1/3 cup di Soy sauce -lite-
  • 2 cuchara di white wine vinegar
  • 1 cuchara di gember fresco corta chikito chikito
  • 1 cuchara di suco
Pisca
  • 2 liber Filet di pisca, preferibel grouper, corta den vierkant
  • 2 webo
  • 2 cup di paneermeel of breadcrumbs
  • Corn starch (Maizena)
  • 1/4 cup di sesame seeds
  • Azeta
Den in wea chikito pone e soy sauce, vinager, suco y gember hunto y lage cuminsa cushina riba un vlam abou.

Whisk (bati) e dos webonan den un comchi y pone un banda. Den un baki pone e paneermeel y sesame seed hunto y mix nan bon. Den un tayo pone e cornstarch.

Corta e pisca den vierkant, pase den e cornstarch despues e webo y pa final den e paneermeel.

Hase e pisca den un planchi cu azeta pa 2 minuut cada banda. Saca e pisca pone riba un kitchen towel pa drain e azeta. Pone ariba un tayo y basha un cuchara di sauce riba dje.

Enjoy

1 comment:

Anonymous said...

HOPII DUSHII!!!