Ingredientenan:
Saus
- 1/3 cup di Soy sauce -lite-
- 2 cuchara di white wine vinegar
- 1 cuchara di gember fresco corta chikito chikito
- 1 cuchara di suco
- 2 liber Filet di pisca, preferibel grouper, corta den vierkant
- 2 webo
- 2 cup di paneermeel of breadcrumbs
- Corn starch (Maizena)
- 1/4 cup di sesame seeds
- Azeta
Whisk (bati) e dos webonan den un comchi y pone un banda. Den un baki pone e paneermeel y sesame seed hunto y mix nan bon. Den un tayo pone e cornstarch.
Corta e pisca den vierkant, pase den e cornstarch despues e webo y pa final den e paneermeel.
Hase e pisca den un planchi cu azeta pa 2 minuut cada banda. Saca e pisca pone riba un kitchen towel pa drain e azeta. Pone ariba un tayo y basha un cuchara di sauce riba dje.
Enjoy
1 comment:
HOPII DUSHII!!!
Post a Comment