Esaki ta un receta masha fasil mes.
Ingredientenan:
- 750 gr Lomito (125 pa persona), corta fini fini, manera un cutsmall
- 750 gr Asparagus berde, corta den pida di 5 cm
- 3 teentje di konoflok, usa un garlic press pa corte chikito of hasie na man.
- 2 telep gember fresco, tambe pasa via un garlic press
- 4 cuchara di Soy Sauce -Reduced sodium- of -LITE-
- 3 cuchara di azeta vegetal
- 1 telep di Sesame oil, tene cuenta cu e azeta aki ta masha overheersend.
- 1 telep di Maizena/Cornstarch
Preparacion:
- Den un baki di hero of glas pone e konoflok, gember, azeta vegetal y sesame oil hunto y mescla esaki. Agrega e Soy sauce mescla esaki bon. Pone e carni den e sauce aki y lage pa por lo menos mei ora.
- Pone un wok kienta hunto cu 2 cuchura di Azeta di oleifi y ora e azeta ta cayente cayente. Hasa e lomito pa un minuut y pone na banda. Warda e mescla cu bo usa pa marina e carni.
- Den e mesun wok agrega e asparagus y hasanan te pa 3 minuut ongeveer.
- Agrega e Lomito na e asparagus
- Agrega un telep di maizena den e mescla cu bo usa pa marina y agrega esaki na e asparagus. Lage cushina pa 2 minuut y ta cla.
Enjoy
No comments:
Post a Comment