Ingredientenan:
- 3 liber di comcomber chikito
- 3 liber (4 bara) di spareribs
- 4 teenchi konoflok
- 1 ciboyo grandi, corta chikito
- 1 promenton berde chikito, corta chikito
- 1 promenton cora chikito, corta chikito
- 3 taki di celder corta chikito
- 1 blachi di oregano fresco (of 1 telep di puiro)
- 1 telep di curry
- 1 telep di comino
- 1 telep di nootmescaat
- 2 batata dushi mediano
- 1 pampoena (1 liber)
- Soy sauce -reduced soduim-
- 2 cuchara di tomatoe paste -No salt added-
Hasi e spareribsnan limpi y cortanan den pida individual. Season e spareribsnan cu e konoflok curry, comino, nootmuscaat, oregano, celder y soy sauce. Lage para pa ongeveer 15 minuut y den wea di hero grandi pone e azeta di oleifi kienta y agrega e spareribsnan. Hasanan te ora nan hanja color. Agrega e tomatoe paste y un cup di awa.
Hasi e comcombernan limpi. Esaki ta e trabou mes. Agrega esakinan hunto cu e promentonnan cortta na e e spareribs y lage stoba pa 15 minuut. Agrega e pampoena y batata dushi na e stoba e lage stoba te ora e pampoena bira moli. Check e smaak y si mester ta agrega un tiki soy sauce mas.
Hala bo funchi y listo. Bon provecho.
No comments:
Post a Comment