Sunday, March 28, 2010

Spareribs cu Comcomber stoba

Ingredientenan:

  • 3 liber di comcomber chikito
  • 3 liber (4 bara) di spareribs
  • 4 teenchi konoflok
  • 1 ciboyo grandi, corta chikito
  • 1 promenton berde chikito, corta chikito
  • 1 promenton cora chikito, corta chikito
  • 3 taki di celder corta chikito
  • 1 blachi di oregano fresco (of 1 telep di puiro)
  • 1 telep di curry
  • 1 telep di comino
  • 1 telep di nootmescaat
  • 2 batata dushi mediano
  • 1 pampoena (1 liber)
  • Soy sauce -reduced soduim-
  • 2 cuchara di tomatoe paste -No salt added-

Hasi e spareribsnan limpi y cortanan den pida individual. Season e spareribsnan cu e konoflok curry, comino, nootmuscaat, oregano, celder y soy sauce. Lage para pa ongeveer 15 minuut y den wea di hero grandi pone e azeta di oleifi kienta y agrega e spareribsnan. Hasanan te ora nan hanja color. Agrega e tomatoe paste y un cup di awa.

Hasi e comcombernan limpi. Esaki ta e trabou mes. Agrega esakinan hunto cu e promentonnan cortta na e e spareribs y lage stoba pa 15 minuut. Agrega e pampoena y batata dushi na e stoba e lage stoba te ora e pampoena bira moli. Check e smaak y si mester ta agrega un tiki soy sauce mas.

 

Hala bo funchi y listo. Bon provecho.

No comments: