Wednesday, March 24, 2010

Classic Lasagna

E reseta aki ta pa un paar di amigonan cu tin un tiki preshon. Yes it's low sodium.

Ingredientenan:

  • 400 gram carni mula sin vet
  • mitar cup di ciboyo corta chikito (un cibiyo mediano)
  • 2 teenchi konoflok
  • mitar cup di wortel corta fini fini (usa un chopper)
  • un bleki (15 ounce) Tomato sauce -NO SALT ADDED-
  • un bleki (6 ounce) Tomato paste -NO SALT ADDED-
  • un telep di "Italian seasoning", usa mrs Dash
  • Un paki di lasagna noodles (usa banda di 9)
  • 450 gram di Ricotta cheese -LIGHT- of Cottage cheese low fat
  • 100 gram mozzarella cheese
  • 30 gram Parmesan of Romano cheese
  • un Webo
  • Black pepper na smaak

Den un wea grandi hasa e carni mula hunto cu ciboyo, konoflok y wortel. S


aca e exceso di vet fo'i e wea. Tira den e wea e blekinan di Tomati, mitar cup di awa y black pepper na smaak. Lage e mescla cushina pa 15 minuut.
Herbe e lasagna conforme e indicacionan riba e paki.
Den un bowl bati e webo cu un whisk of forki. Agrega e ricotta cheese y mescla bon.
Usa un baki forno (9x13 inches) y hunta esaki cu olive oil. Pone 3 bladchi lasagna den e bom y usa un tercera parti di e mescla di keeshi. Pone un tercera parti di e mescla di carni mula y un tercera parti di mozzarella cheese. Hasi e layersnan aki dos biaha mas. Riba e delaster layer usa e parmesan cheese.

Hinka e baki den forno 375 grado pa ongeveer pa mei ora.
 


Pone garlic bread aserca y bo ta cla.

Enjoy

1 comment:

Anonymous said...

bo mester traha un par di vids om...bon cos!