Wednesday, April 2, 2008

Calbas largo stoba

Si bo por stoba carni, bo por stoba tur sorto di cuminda. The basics do not change….


Ingredientenan:

  • Un calbas di ongeveer 3 liber
  • 1 liber di carnisa
  • 2 liber di carni stoba
  • 2 ciboyo grandi corta na bloki chikito
  • 1 promenton corta na bloki chikito
  • 2 tomati mediano
  • 1 ½ di pampoena
  • 2 batata dushi chikito
  • Manteca
  • Rucu
  • Pasta di tomati
  • Nootmuskaat
  • Comino
  • Salo y pepper na smaak
  • Bouillon vegetal ( 2 liter)


Preparacion:

Pone e carnisa den awa pa un ora. Season e carni stoba cu comino, pepper y salo.
Hasa e carni stoba den manteca te ora e bira un tiki bruin. Agrega e carnisa y tur berdura cu exception di e pampoena y batata dushi. Agrega e bouillon vegetal, nootmuskaat, ruco, pasta di tomati. Laga tur cos stoba pa 45 minuut riba candela abou. Check si e carni ta moli. Agrega e pampoena y batata dushi ora e carni ta moli y lage stoba pa 15 minuut mas.

Hasi bo funchi y bon provecho.

No comments: