Saturday, April 5, 2008

Wonton Soup

No worry pa cumpra fried Wonton mas. Bo mes por hasie awor. E sopi aki ta masha facil pa hasie, ta solamente e trahamento di e Wonton ta tuma un tiki tempo.

Ingredientes:
  • 150 gram di shrimp, sin cabes
  • 100 gram di pork loin mula
  • Un paki di wonton wrappers, pa e sopi aki bo mester di ongeveer 30
  • 2 ciboyo chikito, corta fini fini
  • 1 Bok-choy
  • ¼ telep sesame oil
  • 1 ½ cuchara di soy sauce
  • 1 pida gember (gingerroot) di ongeveer 2 cm
  • 1 liter di awa
  • 2 bouillion vegetal of galinja
  • ¼ telep di cornstarch (maizena)
  • un tiki white pepper
Pa e sopi, pone 1 liter di awa herbe cu e gember, 1 cibyo corta chikito. Lage herbe riba candela abou pa mei ora. Agrega e bok choy

Combina e sesame oil, soy sauce y white pepper den un conchi. Agrega e cornstarch y lage disolve bon den e mescla. Corta e shrimp chikito chikito y agrege den e mescla. Agrega e pork loin mula y mescla tur cos bon.

Pone e wonton wrapper, e banda cu harinja abou, riba un cutting board. Agrega mei mei un telep di e mescla y seal e wonton door di muha bo dede cu un tiki awa. Tin diferente manera pa sera wonton. Usa e manera cu bo ta gusta mas.

Agrega e Wonton pa e sopi y lage cushina pa 5 minuut of te ora nan cuminsa float. Pone e Wonton soup den un bowl y garnish cu cibollin.

Bon Provecho.

No comments: