Wednesday, April 2, 2008

Calco tempera

Ingredientenan:

  • 1 liber di calco
  • 3 ciboyo mediano
  • 1 of 2 Madam Jeannete
  • Awa cayente
  • Salo y sucu


Preparacion:

Den e baki di plastic of conchi di glas grandi pone e ciboyo corta na renchi. Agrega e e madam Jeanette, salu y sucu (1 cuchara cada uno).

Pone u wea herbe cu awa y salo. Slice e calco den dos pida y tenderize e cu martiuw di cushina (meattenderizer). Pasa e calco den awa cayente. No lage herbe den e awa. Corta e calco den repi of bloki (depende di bo gusto) y tire den e baki plastic of conchi glas. Mix e bon.

Usa awa cayente pa traha e vinager. Ami personalmente mi ta tira ongeveer 40 ml di vinager puro den e baki plastic of conchi di glas. Tira e awa cayente den e baki y mix e contenido bon. Purbe pa sabor y si falta zuur agrega un tiki vinager acerca.

Enjoy.

No comments: