Monday, November 3, 2008

Lasanga di sausage y mushroom

Hopi hende gusta lasanga, pero esaki ta hopi trabou pa trahé. E reseta aki ta uno hopi facil y den mei ora bo ta cla pa mandé den forno.

Ingrendientenan:
  • 2 cups di ciboyo corta
  • 2 cuchara di seasoning italiano (thyme, oregano, parsley, ect.)
  • 1 liber di HOT Italian sausage (bo ta hanje na Ling), kita e cuero
  • 1 liber di crimini mushroom gesliced of usa portabello gesliced
  • 3 teentje knoflook, primi
  • 1 cup binja cora seco
  • 4 1/2 cups di marinara sauce
  • 250 gr di lasanga noodles (esun cu bo no mester herbe)
  • 1 liber ricotta
  • 1 liber keeshi raspa italiano (4 cups)

Den wea di hero pone 3 cuchara di olive oil kienta. Agrega e ciboyo, mushroom y seasoning italiano. Hasa te ora e ciboyo bira moli. Agrega e sausage y hase bon. Kibra e sausage den wea cu un cuchara grandi. Agrega e knoflook y e binja. Lage cushina te ora e binja evapora.

Usa 1/2 cup di marinara sauce den un baking dish (13x9x2). Pone e noodles riba e sauce y pone un cup di sauce riba e noodles. Agrega 1/3 liber di ricotta, 1 cup di keeshi italiano raspa y 1/3 di e sausage y mushroom. Repiti e proceso 2 biaha.

Cover e parti ariba di lasanga cu noodles, marinara sauce y resto di keeshi raspa. Horna e lasanga pa 45 minuut y lage para pa 15 minuut.

Corda riba garlic bread pa acompanja e lasanja

Bon provecho.

No comments: